Poďakovanie za podporu.

Na začiatku lyžiarskej sezóny 2022/2023 sme sa my členovia Lyžiarskeho klubu Klenovec rozhodli osloviť, primátorov a starostov Rimavskej a Kokavskej doliny, otvoreným listom o pomoc nášmu lyžiarskemu stredisku v Skorušine. V ňom sme uviedli naše ťažkosti za predchádzajúce dve lyžiarske sezóny. Posledná, ktorá vypadala už v decembri veľmi sľubne, nám však skončila hneď v úvode vianočným oteplením, počas ktorého nám nadobro zmizol všetok sneh.
Predposlednú sezónu 2021/2022, kedy sme mali snehu aj navyše nám zrušilo vládne nariadenie kvôli covidu. Príprava strediska pred každou sezónou nás niečo stojí, a tak sme pomaličky zadlžovali svoje rodiny nejakou tou sumou, a tiež sme sa báli neznámych nových cien elektrickej energii.
Preto sme poprosili primátorov a starostov o finančnú pomoc v rozsahu pár desiatok €, k rozbehnutiu sezóny 2022/2023, nakoľko väčšina našej klientely sú práve ich občania. Našou snahou je ponúknuť našim zákazníkom dobrú lyžovačku doma a za prijateľné ceny. Touto cestou sa chceme verejne poďakovať primátorom a starostom, ktorí i napriek svojej nie najlepšej ekonomickej situácii, nám pomohli spustiť sezónu na dobrej úrovni, avšak opäť nie najštedrejšej na sneh.
O otvorenom liste sa dozvedeli aj niektorí naši klienti, a tiež nám prispeli na náš účet.
Všetkým touto cestou ďakujeme.
Ak sa medzičasom objaví nový prispievateľ, tak mu vopred ďakujeme a radi ho zverejníme do nižšie uvedeného zoznamu.
Mesto Hnúšťa
Peter Parobek
Obec Veľké Teriakovce
Obec Rimavské Zalužany
Milan Medveď Rimavské Zalužany-starosta
Obec Klenovec
Lucia Zelinova, Michal Lesko
Ján Uhrín Kokava
Barbora Kalmenová, Marian Trhan Kokava nad Rimavicou
Elenka Polóniová Rimavská Baňa-starostka
Marian Vallus

Comments are closed.